הגבינות החדשות של נפוליאון מעולות למריחה ולמילוי במאפים במגוון טעמים חדשים פלפל חלפיניו 24% שומן בעלת חריפות עדינה וגבינת נפוליאון עם בצל 16% שומן
הכנו אמפנדס ליום שישי במיקס של מגוון טעמים
♥אופן הכנת הבצק :
3 כוסות קמח 400 גרם (1 כוס = 135 גרם)
1/3 כוס שמן (50 גרם שמן)
160 מ"ל מים
1 כפית מלח (7 גרם)
1 כף סוכר (15 גרם)
♥אופן הכנה:
לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק
מעצבים לצורת נחש
מחלקים לכדורים (כ-40 גרם ליחידה)
מרדדים כל כדור לבצק דק (חשוב מאד לרדד דק)
ממלאים במלית הרצויה כל בצק
מקפלים ומהדקים את הקצוות
מטגנים בשמן בחום בינוני כ 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב
♥ למילוי לפי הטעם:
2 כפות שמן קנולה
ממרח גבינת נפוליאון במגוון טעמים
1/4 יחידה פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 קופסא תירס משומר
קורט מלח ,פלפל לבן, אגוז מוסקט, מרק עוף
2 כפות קמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה